Casio PX-360BK Digitalpiano

Privia PX-360 har et 5.3" fargedisplay med touch screen. Dette er noe helt nytt fra Casio som lar deg styre og utforske pianoet på en helt ny måte.

Det elegante og enkle grensesnittet har universelle og lett igjenkjennelige ikoner som lar deg ta full kontroll over instrumentet.

Privia PX-360 har Casio`s kjente Tri-Sensor Scaled Hammer Action 2.

Det gjør at tangentene på en troverdig måte gjenspeiler følelsen av å spille på et konsertflygel, med 127 ganger høyere oppløsning enn et tradisjonellt klaviatur.

Selv den mest kresne pianist lar seg imponere av den autentiske følelsen. Akkurat som på et akustisk flygel, så føles tangentene tyngre i de lavere oktavene og lettere i de øvre. Den realistiske elfenben og ibenholt-overflaten gir dine hender et godt grep og en fullkommen pianoopplevelse.

 

Pianoet har Casio`s kraftige AiR lydkilde. Den benytter seg av Linear Morphing som gir myke dynamiske overganger mellom svake og kraftige toner. Damper Resonance gjør at man får følelsen av pianostrengenes resonans når dempe-pedalen er trykket ned. String Resonance gjengir det harmoniske forholdet mellom de vibrerende strengene, hvilket lar tonene interagere med hverandre. Hammer Response gir kontroll over tiden mellom at man trykker ned tangenten og at man hører strengene. Key Off Simulation gir kontroll over hvordan hver tone avbrytes avhengig av hvor fort tangenten slippes opp.

 

Totalt så har Privia PX-360 550 forskjellige lyder, som dekker et stort utvalg av instrumenter. Det finnes gitarer, basslyder, strykere, trommer og mye mere.

Alt disse lydene kan kjøres igjennom den kraftige effektprossesoren. Akkompagner ditt spill med over 200 komp i mange forskjellige stilarter.

 

Privia PX-360 er perfekt for livebruk. Pianoet veier 12 kg, og er derfor lett å ta med på spillejobb. 1/4" utganger gjør at du kan koble pianoet til eksternt lydanlegg.

Det er også utstyrt med midi I/O og 1/4" innganger så det er perfekt til bruk i oppsett med flere keyboards.

 

For innspilling finnes to alternativer. Du kan spille inn audio direkte til et USB-minne. Vil du spille inn hele komposisjoner så inneholder instrumentet en 16 spors sequenser. Takket være det informative fargedisplayet, så er det meget enkelt å spille inn.

 

Privia PX-360 er et perfekt piano for opplæring. Det finnes innebygde funksjoner for undervisning og tabs. Duett splitter klaviaturet i to deler vilket gjør at lærer og elev kan spille samme stykke side om side samtidig, og med klasseromsinstillingen sendes lyden fra hver side til en separat audioutgang. To hodetelefonutganger på frontpanelet gjør at man kan spille uten å forstyrre omgivelsene.

 

PX-360 har en "class compliant" USB-port som gjør at pianoet kan kobles til en PC, MAC eller iOS-enhet uten at man behøver å installere drivere.

 

Man kan også få kjøpt stativet CS-67 og trepedalstativet SP-33 for å få ennå mere ut av ditt Privia PX-360

 

Spesifikasjoner

Klaviatur : Tri-sensor Scaled Hammer Action Keyboard II

3 Sensorer 3 Følsomhetsnivåer

Lydkilde : Flerdimensjonell Morphing AiR

Polyfoni : (max) 128 stemmer.

Lyder: 550

Layer: Ja

Split: Ja

Reverb: 17 typer

Chorus: 16 typer

Delay: 6 typer

Auto Harmonize: Ja

Midi-innspilling: 16 spor

Audio-innspilling: Wav 16-bit 44khz Stereo

Komp: 200

Komp-editor: Ja (10 egne)

Tempoinnstilling: 20-255 BPM

Metronom: Ja

Registerminne: Ja, 96 stykker (4 ganger 24 banker)

Display: 5,3 Farge og touch

Pitch-hjul: Ja

Strøm: DC 12V

Adapter: AC Adapter AD-A12150LW

USB: USB-port

Hodetelefoner: 2 utganger

Line ut: Ja

Line in: Ja

Høytalere: 2 st 12 cm x 2,5 cm

Forsterker: 8W x 8W

 << Tilbake