DJI Phantom 1 RTF Quadrocopter

RTF modell fra DJI ferdig for filming med GoPro! Lad batteriet, sett på kamera (medfølger ikke) og utforsk verden fra fugleperspektiv!

 

Endringer i versjon 1.1.1 (v1.1.1 er nyere enn v1.2 og v1.3):

Kan bindes mot Futaba FASST radioer.

Naza-M v2 (krever fortsatt PMU v2 for bruk av H3-2D gimbal)

Selvstrammende propeller (kan kjøpes separat og passer alle Phantoms som har 2 sølv og 2 sorte muttere).

Tiltbryter for gimbal montert på radioen (nå også tilgjengelig separat)

Gummistoppere på understell

 

Phantom leveres 99,9% klar til bruk, ferdig med programmert radio (mangler kun 4AA batterier) og Naza-M v2 m/GPS ferdig satt opp. Lader og batteri er også med, kun lading av batteri skal til før du er i luften. Modellen har ferdig krybbe under som passer GoPro Hero2 eller du kan feste det originale GoPro huset (uansett versjon) i festet. Phantom har alle funksjoner som en FlameWheel med Naza-M vil ha, og alt er klart ut av boksen! Return to home, fail safe, low voltage protection, position hold etc. Her er det bare å fly i vei! Modellen kan bindes mot Futaba FASST radioer dersom det er ønskelig, men medfølgende radio har bryter for å tilte en eventuell gimbal på baksiden av radioen.

 Ønskes det ekstrabatterier så passer i tillegg til originalbatteriet også 3S 2200mah fra Gens Ace og Rapicon rett i. 3S 2200mAh fra Haiyin passer også, men da er passformen noe trangere. Modellen benytter XT60 kontakt, så ekstra batterier må da også ha XT60 kontakter.  

OBS! Man kan ikke benytte annet 2.4ghz utstyr på modellen som downlink, wi-fi etc.

 << Tilbake