Roland Cube 80 GX

Den nye CUBE-GX serien bygger på den samme førsteklasses lyden og bunnsolide pålitelighet som har gjort CUBE-navnet kjent, og tar det ett steg videre med enda mer allsidig bruk samt oppkobling til Apple's iPhone, iPad og iPod touch. CUBE-80GX er selve flaggskipet med hele 80 watt og customdesignet 12-tommers høyttaler som leverer førsteklasses lyd fra en kompakt forsterker. 11 COSM forsterkertyper og tre uavhengige kanaler, inkludert en fullt programmerbar SOLO-kanal, gir deg tilgang til et enormt spekter av lyder. Kanaler, effekter m.m. kan styres via GA-FC foot controller (ekstrautsyr). i-CUBE LINK tar øving og innspilling til nye høyder, og forvandler din favoritt iOS enhet til et enkelt og effektivt audiointerface.

  • 80-watt guitar amp with custom-designed 12-inch speaker
  • Tre kanaler: JC CLEAN, LEAD (med 10 forskjellige forsterkertyper) og SOLO
  • SOLO kanalen er fullt programmerbar, og lar deg lagre både forsterkertype, EQ og effektsettinger
  • 3 uavhengige effektseksjoner: EFX (5 typer), DELAY med tap tempo, og REVERB
  • Hands-free kontroll av kanalbytte, effekter m.m. via GA-FC Foot Controller (selges separat)
  • i-CUBE LINK forvandler enkelt din iPhone, iPad eller iPod touch til et audiointerface (Kabel inkludert)
  • Gratis CUBE JAM app til iOS spiller sanger og minus-one jamtracks, og lar deg spille inn lyden fra CUBE-80GX sammen med musikken
  • 3-bånds equalizer pluss PRESENCE kontroll; innebygd kromatisk/manuell tuner

Longer description

Fullblods power gitar forsterker
Det er en CUBE som er liten og lett å transportere, men den er også i stand til å blåse ut rutene, for under CUBE-80’s transportvennlige ytre gjemmer seg en skikkelig kraftig 12" høyttalerenhet og et turboladet 80 watts forsterkertrinn med alt som kreves for å trenge igjennom selv den aller tykkeste lydmuren. Skinnet kan bedra, noe du vil oppdage når du kopler deg til en CUBE-80X!

Allsidig gitarlyd
Skap den helt riktige klangfarge med de 10 interne COSM forsterkeremuleringene, EQ og Presence kontrollere, samt de individuelt justerbare delay- og romklangs-effektene. CUBE-80X's signalvei har to inngangskanaler som du fritt kan skifte mellom, med henholdsvis ren lyd og vrenglyd. Du får muligheter for å lagre innstillingene for din solo-kanal.

Praktiske funksjoner
CUBE-80X er fylt til randen med masse ekstra funksjoner, som f.eks. innebygget tuner, hodetelefonutgang og ekstra inngang, slik at du kan kople til din iPod eller annen musikkavspiller og jamme sammen med musikken; alle tiders funksjon til både øving og livebruk.

Innebygget Looper
CUBE-80X er forsynt med en dedikert Delay/Looper med tap tempo-funksjon og minne. Spill et riff, spill inn og lag en loop å det. Spill deretter solo på toppen av det hele og ditt publikum vil bli begeistret over lag på lag med musikalsk magi.
 << Tilbake