!
!
Quadkopter
!

DJI Phantom 3 Professional RTF

!

Med det integrerte 4K kameraet i Phantom 3 Professional kan du ta praktfulle bilder fra luften i alle sammenhenger! Live HD-overføring til din smarttelefon/tablet (medfølger ikke) gir deg perfekt bilde og all info du trenger på bakken, i realtime! Modellen kommer helt komplett, her trengs ingenting i tillegg. DJI Pilot Appen er tilgjengelig i både Appstore og Google Play. Med siste softwareoppgradering får du nå også avanserte funksjoner som Follow Me, POI og Waypoints.

DJI Phantom 3 Advanced RTF

!

Med det integrerte HD kameraet i Phantom 3 Advanced kan du ta praktfulle bilder fra luften i alle sammenhenger! Live HD-overføring til din smarttelefon/tablet (medfølger ikke) gir deg perfekt bilde og all info du trenger på bakken, i realtime! Modellen kommer helt komplett, her trengs ingenting i tillegg. DJI Pilot Appen er tilgjengelig i både Appstore og Google Play. Med siste softwareoppgradering får du nå 2.7K videoopptak og avanserte funksjoner som Follow Me, POI og Waypoints.

Habrok Nano QuadCopter

!

Hábrók Nano QuadCopter er utrolige 4cm i diameter, men flyr stabilt og har samme funksjoner som en større modell. Den er rask og enkel å manøvrere. Modellen har innebygget gyro og flip-funskjon. Modellen kan brukes innendørs og utendørs.

HUBSAN X4 MINI QUADCOPTER

!
Dette Quadcopteret er en av de enkleste å fly, den er strålende å fly for nybegynnere og proffer. Fly innendørs, utendørs når det er mørk eller lyst (2013-modellen har LED-lamper på motoren for flyturer i mørket)

A.R Drone Elite edition

!

Ta opp bilder, nav data og videoer og laste dem opp umiddelbart rett fra appen.

DJI Phantom 1 RTF Quadrocopter

!

RTF modell fra DJI ferdig for filming med GoPro! Lad batteriet, sett på kamera (medfølger ikke) og utforsk verden fra fugleperspektiv!