!
!
Fly/Helikopter
!

RTF RC Helikopter, 44cm, single rotor, fast pitch med gyro 2.4G 4CH Single Propeller R/C Helicopter

!

Innebygd GYRO gjør at helikopteret flyr veldig stabilt.

FMS Easy Trainer 800 fly RTF

!

Hvis du er ute etter  et fly som er enkelt å fly, og en rimelig introduksjon til radiostyrt fly, da er 800 Easy Trainer flyet for deg.

Nyt spenningen ved R / C modellflyging med denne Ready-To-Fly 800Easy Trainer. I løpet av noen minutter kan du være klar til å ta av, etter som all elektronikk er forhåndsinstallert på fabrikken og justert for enkel bruk.

FMS 800mm Spitfire RTF

!

Spitfire var utformet som en Interceptor med kort rekkevidde av RJMitchell. Flyet ble elsket av sine piloter, og ble i utgangspunktet drevet av en Rolls Royce Merlin, og senere av Griffon som hadde over 2000hp.

FMS modellen Spitfire har fanget essensen av dette fantastiske flyet for å gi oss en liten perle. Flyet har en børsteløs motor, 20amp ESC og tre ferdige installerte servoer. Montering tar minutter med en enkel trinnvis foto monterings guide.

STM Fox RTF 180cm vingespenn 2.4GHz

!

S-T Fox RTF 180cm vingespenn. Motorseiler med balanseror, flyet er laget i ett isopormateriale som tåler ekstra mye og leveres ferdig med elektronikk montert. Modellen er utstyrt med børsteløst motorsystem og li-po batteri. Flyet er enkelt å montere og leveres komplett bortsett fra 8AA batterier til radioen. Radioutstyret er nå i 2.4GHz som gir mindre forstyrrelser, og fjerner problemer med frekvensmangel når flere flyr sammen.

Foxen er akrobatisk og noe raskere enn Easy Fly.


FMS 1400mm Cessna182 fly Rød RTF

!

FMS har gitt Cessna 182 en total makeover fra bunnen av. Nå er det virkelig en tro kopi, til og med fult funksjonable navigasjons lys.