!
!
El-Gitar
!

Roland Micro Cube GX

!

På verdensmarkedet har MICRO CUBE vært en bestselger i snart 10 år, og det gjør den til tidenes mest populære batteridrevne gitarforsterker. Den nye MICRO CUBE GX har den samme lille størrelsen og store lyden som sin legendariske forgjenger, og har i tillegg fått flere ekstra funskjoner og forbedringer, som f.eks. i-CUBE LINK, høyere output, kromatisk tuner, og MEMORY-funksjon for lagring av dine favorittinnstillinger. Med den massive gain fra EXTREME, økes antallet COSM forsterkere til 8, og HEAVY OCTAVE har blitt lagt til i effektseksjonen for feit, chunky bunn. i-CUBE LINK åpner opp for mange nye muligheter under øving og innspilling, med sitt innebygde audio interface for musikk app's på iPhone, iPad eller iPod touch.

ROLAND CUBE-20GX

!

Den nye CUBE-GX serien bygger på den samme førsteklasses lyden og bunnsolide pålitelighet som har gjort CUBE-navnet kjent, og tar det ett steg videre med enda mer allsidig bruk, samt oppkobling til Apple's iPhone, iPad og iPod touch. CUBE-20GX er liten, men mektig, og er en potent forsterker med funksjoner og ytelse som gjør den desidert best i sin klasse. Den har 3 kanaler som kan styres via fotbryter, inkludert JC CLEAN, LEAD og en programmerbar SOLO kabal, i tillegg til 3 uavhengige effektseksjoner. i-CUBE LINK gjør at  CUBE-20GX er utrolig praktisk til øving og innspilling ved å sørge for et enkelt audio interface for musikk app's på din iOS enhet

ROLAND GITAR FORSTERKER

!

Den nye CUBE-GX serien bygger på den samme førsteklasses lyden og bunnsolide pålitelighet som har gjort CUBE-navnet kjent, og tar det ett steg videre med enda mer allsidig bruk, samt oppkobling til Apple's iPhone, iPad og iPod touch. Med 40-watt og spesialdesignet 10-tommers høyttaler, er CUBE-40GX den ultimate scene, studio og øving på soverommet. 11 COSM forsterkertyper og tre uavhengige kanaler, inkludert en fullt programmerbar SOLO-kanal, gir deg tilgang til et enormt spekter av lyder. Kanaler, effekter m.m. kan styres via GA-FC foot controller (ekstrautsyr). i-CUBE LINK tar øving og innspilling til nye høyder, og forvandler din favoritt iOS enhet til et enkelt og effektivt audiointerface.

Roland Cube 80 GX

!

Den nye CUBE-GX serien bygger på den samme førsteklasses lyden og bunnsolide pålitelighet som har gjort CUBE-navnet kjent, og tar det ett steg videre med enda mer allsidig bruk samt oppkobling til Apple's iPhone, iPad og iPod touch. CUBE-80GX er selve flaggskipet med hele 80 watt og customdesignet 12-tommers høyttaler som leverer førsteklasses lyd fra en kompakt forsterker. 11 COSM forsterkertyper og tre uavhengige kanaler, inkludert en fullt programmerbar SOLO-kanal, gir deg tilgang til et enormt spekter av lyder. Kanaler, effekter m.m. kan styres via GA-FC foot controller (ekstrautsyr). i-CUBE LINK tar øving og innspilling til nye høyder, og forvandler din favoritt iOS enhet til et enkelt og effektivt audiointerface.

Morgan GX15R Lynx

!
15 watts gitarforsterker.

Ibanez TSA-5 gitarforsterker combo

!

Ibanez TSA-15H-U Gitarforsterker topp

!
 

Kompakt 15 watt rørforsterker topp med bl.a. innebygget effektkrets fra TS-9 TUBESCREAMER, en av verdens mest solgte forvrengningspedaler.

I tillegg har forsterkeren egen bryter for å øke lydnivået med 6db (boost).

Ibanez TSA-112C H›yttalerkabinett

!

Ibanez TSA15 gitarforsterker combo

!
Kompakt kraftpakke 15 watt rørforsterker combo med bl.a. innebygget
effektkrets fra TS-9 TUBESCREAMER, en av verdens mest solgte forvrengningspedaler.

Ibanez TSA-30U gitarforsterker combo

!

30 watt rørforsterker combo med bl.a. innebygget effektkrets fra TS-9 TUBESCREAMER en av verdens mest solgte forvrengningspedaler.

I tillegg har forsterkeren egen bryter for å øke lydnivået med 6db (boost).