!
!

Effektpedaler

 

MXR Carbon Copy Bright M269

En analog delay basert på Carbon Copy. Denne pedalen har mer vokallignende delays og en tydeligere karakter. MXR har laget denne slik at den skal utfylle M169, den vanlige carbon copy.Bruk de sammen! Under bakplaten er det en kontroller for dyp og bred.

’The Future is bright’.

MXR M77 Cust BADASS Mod OD

Pedalen fra Badass-teamet som tar deg hele veien til Overdrive-himmelen! En klassisk overdrivekrets med moderne modifikasjoner. Mengder av instillinger i en robust forpakning!

MXR M78 Custom BADASS distortion

MXR Custom Badass ’78 Distortion er en fabrikkmodifisert klassisk distortion-pedal som gir deg lyden av en gigantisk forsterker­stack, eller som en ”old school” rørdist! Det låter fantastisk sammen med alt fra en enkel forsterker til en med full overdrive! Alle komponenter er av høyeste kvalitet for lang levetid!

MXR M234 Analog Chorus

100% analoge M-234 benytter seg av ”bucket-brigade”-kretser for å skape den klassiske fete lyden som man ikke kan gjenskape med digitale kretser. Rate, level og depth kontroller, samt knotter for å klippe høye og lave frekvenser gir deg den ultimate kontrollen over tonen din. Som alle andre MXR pedaler leveres M-234 i et solid skall med slitesterke inn/ut-ganger, laget for et livslagt løp!

MXR M89 Bass Overdrive

MXR Bass Overdrive har et helt nytt design som gir deg en varm, rør-lignende overdrive. I tillegg til volum, tone og drive kontroller har den også en clean kontroller slik at du kan blande den rene tonen med overdrive lyden. Dette gir deg en skikkelig ­buldrende bass overdrive.

MXR EP101 Echoplex Preamp

Mang en gitarist som har brukt den originale Echoplex-effektmaskinen, har også elsket denne for sitt herlige inngangstrinn som man lett kunne overstyre, og som gir en helt spesiell og særegen sound. Nå har Dunlop Electronics gjenskapt dette med sin EP101-pedal.

MXR M68 Uni-Vibe® Chorus/Vibrato

Uni-Vibe® Chorus/Vibrato er en av de mest ikoniske effektene i musikkhistorien. Helt siden slutten av 60-tallet, har banebrytende gitarister brukt de for å utøve tonen og sjelen i elgitarlyden.

 Tre knotter stiller in Speed, Level og Depth og Vibe-switchen mikser imellom chorus og vibrato.

MXR M75 Super Badass

Skapet av det prisvinnende Badass™ teamet. Super Badass inneholder flere tiår med overdrive. Det gir deg alt fra 70-tallet, low gain overdrive til moderne ”scoop” distortion og alt der imellom! Har også bass, mellomtone og diskant kontroller.

MXR CSP204 Custom Comp Deluxe

En blanding av moderne og klassisk kompressorteknologi med de beste komponentene som finnes. I pedalens hjerte sitter den legendariske og sjeldne CA3080 ”metall can” IC som gir et utvidet dynamisk område, mer transparent og stillere i drift. Knott for sensivity, attack, output og low gir deg sjansen å få en riktig velbalansert gitarlyd.

Dunlop FFM6 Band of Gypsys Fuzz Face Mini Distortion

Over the course of ’69–’70, Jimi Hendrix appeared at his most noted live appearances—Live at Woodstock, Live at Berkeley, and Live at the Fillmore East—using a mysterious red Fuzz Face Distortion with white knobs. That fuzz box sounded like a completely different animal from any of the other Fuzz Face pedals in Jimi’s arsenal, snarling with a far more aggressive, biting tone.

MXR M69 Prime Distortion

Prime Distortion er en 100% ­analog, vintage distortion-pedal. Du stiller enkelt inn en varmt, distinkt tone med de klassiske output, tone og ­distortion kontrollene. Som alle andre MXR pedaler er den bygget i et kompakt, holdbart chassis med innganger og switch av klassisk MXR kvalitet.

True Bypass.

MXR M87 Bass Compressor

Ta favoritkompressorn din fra studioet til scenen med nye MXR M87 bass Compressor. En komplett oppsettning av kontroller gjør det enkelt å finjustere soundet fra ubemerket limiting til steinharde komprimerende effekter. Denne førsteklasses nøytrale kompressoren gir deg full dynamikk helt til signalet når toppen!

MXR CSP033 Il Torino Overdrive

Pedalnerder og lydfreaker, endelig har deres pedal kommet, Il Torino Overdrive! Pedalen har 3-bånds EQ-, Gain- og Mastervolum. Dessuten en boost/OD-knapp for å kunne variere mellom en renere boost eller en mer fyldig overdrive. Designet i samarbeid med Carlo Sorasio, en av Italias fremste forsterker- og pedalbyggere.

Dunlop Cry Baby GCB95 Wah Wah

Når folk snakker om Wah Wah-pedaler, da snakker de om Crybaby.

Her har du skaperen av noen av de mest tidløse lydene i rockehistorien.

Pålitelige verktøy for Jimi Hendrix, Eric Clapton, Buddy Guy, David Gilmour og mange mange andre.

MXR Dyna Comp. M102

Tight Compressor med kontroller for følsomhet og utgang.

MXR Carbon Copy M169

Analogdelay med utrolige 600ms i delaytid. Pedalen er utstyrt med kontrollere for Delaytid, Mix (dry/wet blend) og Regen (delay repetering), samt en switch for modulation. Dessuten har den to interne trimpotentiometere for å justere width og rate for modulationseffekten. True bypass med scenetilpasset klarblå LED-lampe.

MXR M83 Bass Chorus Deluxe

M-83 er en analog chorus pedal som gir mengder av chorus og flanger uten å ta vekk de lave frekvensene!

Kan også brukes som stereoeffekt med en stereokabel.

MXR M84 Bass Fuzz Deluxe

Vintage fuzz modifisert for moderne bassister!

Separate Dry & Wet kontrollere.

Kraftfull fuzz tone uten å fjerne trøkket og klarheten i orginalsignalet!

TC Electronic Helix Phaser

Phaser har vært flittig brukt av mange gitarister i mange år. Så fort du skrur på denne så er det lett å skjønne hvorfor. Helix Phaser gjør det meste fra klassiske Gilmour og Van Halen lyder til mer moderne phaser-lyder som f.eks. fra Smashing Pumpkins og Radiohead.