!
!
Elektrisk gitar

 

!

Gibson Les Paul Traditional - Ebony

!

En Les paul som er inspirert av Les Paul’ene som ble bygd på 80-tallet og er Gibsons første serieproduserte gitar som gjennomgår PLEK-behandling der gitaren båndpusses og justeres med hjelp av en maskin med nøyaktig presisjon.

Gibson Les Paul Standard 2012 GOLDTOP

!

Helt siden PAF humbuckere møtte flammet-lønne topp i 1958, har Les Paul Standard vært dyrket blant gitarister for sin enestående tone og spillbarhet, samt sitt lekre utseende. Gitaren påtok seg ikonisk status i hendene på gitarister som Eric Clapton, Mike Bloomfield, Jimmy Page, Paul Kossoff, Slash, Zakk Wylde, og utallige andre.

Gibson Les Paul Standard 2012 PREM+

!
Les Paul Standard har alltid vært hjørnesteinen i Gibson USA’s lineup, og den nye Les Paul Standard holder at samme respekterte posisjonen i sentrum av 2013-feiringen av Les Paul. Dette er den mest allsidige Les Paul Standard noensinne er laget, den ultimate utførelsen av Les Paul’s visjon om innovasjon og eleganse, og representerer et ekteskap av tidløs tone med moderne fleksibilitet og spillbarhet. Viktige funksjoner inkluderer en vidunderlig komfortabel ny asymmetrisk gjengivelse av Slimtaper ™ halsprofil som passer spillerens hånd som hånd i hanske, rosentre gripebrett, og skjult ledningsnett for BurstBucker Pro ™ 1 & 2 pickups som gir individuell coil splitting, fase reversering, og ekte Bypass, uten å endre utseendet på den klassiske kontroll layout.

Hagstr›m D2H deluxe limited edition

!

In one of the boldest interpretations of the  single cut   design, the Hagstrom D2 Deluxe boasts extraordinary styling and is drop dead gorgeous.

The Hagstrom D2 Deluxe Electric Guitar sounds warm and rich with glorious overtones.

LTD EC-331 SW

!
Lettspilt gitar fra LTD med thin U halsprofil. Utstyrt med ALH-200 pickuper som gir en kraftig lyd med en organisk tone.

Morgan TL-250 M CUST.

Larger picture
!
  • Kropp: Ask
  • Hals: Lønn
  • Gripebrett: Rosentre
  • Hardware: Krom
  • Mikrofoner: SS
  • Farger: Sort, Sunburst

Vår pris

Morgan ST-251

Larger picture
!

Ny forbedret utgave med wilkinson HSS mikrofoner. Denne modellen har ask i kroppen, en meget lettspilt hals av lønn og Die-cast mekanikk. Hardware av meget solid utførelse. Mange gitarister har startet sin karriere på nettopp denne gitaren

Peavey AT-200 Elgitar m/Autotune

!

AT-200 er rett og slett en revolusjon innen elgitarer.

Med AT-200 kan du med et knappetrykk få alternative stemminger som Drop D, åpen G, barytone og mange fler. Du trenger heller ikke eksterne pedaler eller være tilkoblet klumpete bokser. AT-200 ser ut som en gitar og spiller som en gitar - men er også mye mer.