Piano
!

Casio CDP-130 Digitalpiano med originalstativ

Casio CDP-130 er den perfekte starthjelpen i pianoverden. Oppdag, opplev og lær noe nytt hver dag. Takket være en imponerende pianolyd av AHL-kvalitet, 88 vektede tangenter med skalert hammermekanikk og utmerkede digitale effekter, er CDP-130 den ideelle hjelpen til å komme i gang i den fasinerende tangentverdenen. CDP-130 har også et høyttalersystem som gjør seg godt med store pianolyder.

Casio CDP-230R Digitalpiano med originalstativ CS-44

Har du vanskelig for å velge imellom ett digitalpiano med bra klaviatur og ett keyboard fullstappet med lyder, rytmer/komp og andre finesser. Med CPD-230R får du alt i samme maskin! Dessuten er CDP-230R et vakkert møbel!

Casio PX160 Studentpakke

Pakken inneholder Casio PX 160 piano, piano benk, kryss-stativ og hodetelefoner.

Takket være gode høyttalare på både framsiden og baksiden ger PX-160 en fantastisk lydopplevele, både for den som spiller og for publikum.

Casio Privia Pro PX-5S

Med PX-5S leverer Casio ikke bare sin prisvinnende AiR flygel lyd, det er også fylt med nye AiR lyder på elektriske pianoer, clavinett, harpsichord og andre godbiter. OG en innebygd synthdel fra Casio XW-serien, programmerbare DSP-effekter, arpeggiatorer, phrasesequenser og en rekke smarte funksjoner så har du et moderne og lett å bruke scenepiano med stor bredde og store muligheter.

 

 

Casio Privia PX-560MBE Digitalpiano

AiR lydkilde - 256 stemmers polyfoni
Pianoet har Casio`s kraftige AiR lydkilde med 256 stemmers polyfoni. Den benytter seg av Linear Morphing som gir myke dynamiske overganger mellom svake og kraftige toner.

Fargedisplay med touch
Privia PX-560 har et 5.3“ fargedisplay med touch screen. Dette er noe helt nytt fra Casio som lar deg styre og utforske pianoet på en helt ny måte. Det elegante og enkle grensesnittet har universelle og lett igjenkjennelige ikoner som lar deg ta full kontroll over instrumentet.