!
!
SM
!

SHURE SM86 CONDENSER CARDIOID VOCAL

!
Kondensator mikrofon

SM serien er de klassiske Shure-mikrofonene. Robust konstruksjon, stor pålitelighet og allsidighet er noen av grunnene til at disse mikrofonene har så mange fornøyde og trofaste brukere. Men viktigst er at mikrofonene er gode verktøy for lydteknikere som er ute etter funksjonell og god lyd.

 

SM86 er den nyeste mikrofonen i SM-serien og har på rekordtid etablert seg meget sterkt i markedet. Den er bygget etter samme velprøvde filosofisom øvrige SM-mikrofoner. SM86 har et bredt frekvensområde, 50 Hz – 18kHz og gir et meget nyansert, fint lydbilde. SM86 leverer høyt signal og tåler høy monitor før feedback. SM86 har en todelt vindskjerm innebygget og trepunkts støtoppheng for å eliminere stativ- og håndstøy.

 

Veil pris: Kr 2 295,-

SHURE SM57 MIKROFON DYNAMISK

!
Dynamisk mikrofon

Dynamisk mikrofon for instrument, PA og for tale. SM57-LCE kan brukes til det meste: Standard mikrofon for oppmiking av trommer og gitarforsterker, i studio og på scene.
Den er også en utmerket vokalmikrofon (med vindhette A2WS) og talemikrofon. Se på mikrofonen som står på podiet når den amerikanske presidenten taler! Det er 2 stk. SM57-LCE, med den karakteristiske A2WS vindhetten og montert i dobbel mikholder. Kardioidekarakteristikk. Frekvensrespons: 40-15 000 Hz. SM serien er de klassiske Shure-mikrofonene. SM57 har i mer enn 30 år vært standard mikrofoner for live og studiobruk. Robust konstruksjon, stor pålitelighet og allsidighet er noen av grunnene til at disse mikrofonene har så mange fornøyde og trofaste brukere. Men viktigst er at mikrofonene er gode verktøy for lydteknikere som er ute etter funksjonell og god lyd.

 

Veil pris: kr 1 495,-

SHURE SM 58-LCE

!
Dynamisk mikrofon

SM-serien er de klassiske Shure-mikrofonene. SM58 har i mer enn 30 år vært standardmikrofonen for live og studiobruk

Dynamisk mik for vokal / instrument / PA. Dette er den legendariske vokalmikrofon fra Shure med et helt enestående image i bransjen. SM58-LCE er førstevalg for tusenvis av artister over hele verden, og begrunnelsen er helt klar: SM58-LCE har den typiske Shure Sound, krever lite skruing, den er utrolig lite følsom for feedback og tåler røff behandling. Den er også et meget godt valg til tale, reportasje og som nærfeltmikrofon i studio. SM58 leveres med eller uten av/på bryter. Kardioidekarakteristikk. Frekvensrespons: 50-15 000 Hz.

SM serien er de klassiske Shure-mikrofonene. SM57 og SM58 har i mer enn 30 år vært standard mikrofoner for live og studiobruk. Robust konstruksjon, stor pålitelighet og allsidighet er noen av grunnene til at disse mikrofonene har så mange fornøyde og trofaste brukere. Men viktigst er at mikrofonene er gode verktøy for lydteknikere som er ute etter funksjonell og god lyd.

Veil pris: Kr 1 495,-

Shure SM7B

!
Dynamisk mikrofon

Shure SM7B - problemløser for scene og studio.
SM7B har i senere tid fått en betydelig renessanse. Den er mange studio og PA-teknikeres problemløser, fordi SM7B gir en helt særegen nær og varm lyd. Brukes blant annet til radio, vokal, instrument, PA, basstromme. Shure SM7B kan man ofte se i bruk til vokal i studio, hvor dyre rørmikrofoner står ubrukt ved siden av. Den er også suveren til trompet. Shure SM 7B ble opprinnelig designet for bruk i radiostudio, men er i dag også kjent for å være en problemløser for vokalopptak i studio. I kombinasjon med en god mikrofonforsterker, sitter vokalen i miksen som spikret midt mellom høyttalerne.

Veil pris: Kr 5 795,-